9.02.2010 г., 13:22 ч.

Благодаря ти, че те има! 

  Поезия
4462 0 18

 

 

Ти, мое малко вдъхновение... благодаря ти!

 

 

Намерих себе си

и моя пристан

във две вселени

- чисти езера,

видях мечтите си

отново окрилени

в усмивката

на малката си

дъщеря.

И всяка сутрин

изгревът е песен,

изпята от детето ми

със кратичко "Агу",

а всяка вечер

с обич и вълнение

я гушкам нежно  

до гърдите си

в съня ù.

 

 

На Алекс

09.02.10.

 

 

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??