20.12.2014 г., 2:05 ч.

Благодаря ти, Господи 

  Поезия » Любовна
1235 0 2

Благодаря ти,Господи за хората по пътя,

които срещнах и ще срещам всеки ден,

благодаря ти за семейстово и близките,

които всеки ден са до мен.

 

Благодаря ти,Господи за приятелите,

те значат и ще значат много,

благодаря ти и за времето в което,

да живея аз,без тях не мога.

 

Благодаря ти,Господи за грешките,

за всеки мой неуспех и провал,

за ударите на живота,тежките,

че всичко аз съм преодолял.

 

Благодаря ти,Господи за успехите,

за всеки изгрев,залез нов,

за бъдещето което ме очаква,

благодаря ти от сърце с любов.

 

Благодаря ти,Господи че дишам,

жив и здрав съм и живея,

благодаря ти затова че аз,

правя това,което умея.

 

Благодаря ти,Господи за всичко,

това което Ти си ми дал,

само ще чакам деня в който да кажа,

благодаря ти,за пътя който съм извървял!

 

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти,Кети! Рядко се сещаме,за Господ и то когато имаме нужда от помощ,а има толкова много да му се благодари,за живота,за близките,за здравето,за въздуха...
  • Споделям чувствата, изразени в този стих. Свикнали сме само да се молим на Бог за това и онова, но рядко се сещаме да му благодарим. Поздравче!
Предложения
: ??:??