15.04.2017 г., 16:18 ч.

Благодатен огън 

  Поезия » Гражданска
256 0 0

Иде Благодатният ти огън,
с Божествена Любов и Светлина,
с Мир и обич пращаш на земята,
Любовта си – към всички е една!

Понесе Ти, най-тежкия си кръст,
с товарите от нашите грехове.
Прости, за виковете ни: Разпни го!
В Света,дойде с твойто Спасение!

Днес прати Божествени искри,
да осветят и най-тъмните места,
да пребъде Вярата ти Боже!
Месия си вовеки на Света!

 


Елеонора Крушева 15.04.2017

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??