4.03.2012 г., 23:47 ч.

Благослов 

  Поезия » Любовна
675 0 0

Измий очите ми с дъждовната вода,

от шепите ти топли тя ще е светена,

във мислите ми влязъл, щом те поведа,

във зарево любовно ще сме отразени.

 

Гали слуха префин със шепот на ветрец

с любовни трели на амуровата арфа,

с невинността на влюбен младенец,

докоснал се до любовта си първа.

 

А устните, залепнали от меден клей,

целувай жадно, но на глътки бавни,

и музиката на сърцето си запей,

докато потъваме в мечтите златни.

 

Когато  в пълните ти със любов гърди

ме пуснеш близо, до сърцето си горящо,

със блага дума искащи, щастливи дни

ще чакаме, и Бог за нас ще праща...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??