6.03.2020 г., 7:26 ч.  

Благословение 

  Поезия » Любовна
396 0 0

Аз благославям те, жена,

че чиста си като сълза,

озарена от ореолна светлина

и красива като роза.

 

Ангел те нарекох аз,

че извиси духа мой,

спаси сърцето ми от мраз

и затуй вечно ще съм твой.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??