21.11.2024 г., 19:00 ч.

Благословение 

  Поезия » Друга
28 1 0

Благословение

 

 

Домът ми е гнездо, благословено

от ангелите тихо призори.

Лекуват тук крилото си ранено.

Душата им почива тук. Дори

навън да вее сняг, да е студено,

в гнездото ми огнището гори.

Душата стоплят вдъхновено

спомени и сбъднати мечти.

Домът ми е гнездо, в което нежно

измътвам всяко лято бъднини,

а ангелите ме приспиват вечер

с молитви за любов и дни.

 

21.11.2024 г.

автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)

Из подготвена книга за печат

"Дните ми земни "

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??