14.01.2016 г., 13:37 ч.

Блекджак 

  Поезия
296 0 3

Блекджак

 

Ненужно е дори да сме във Вегас.

Все тъй вървят годините. И пак

комар животът ни играе си със нас -

играчи черно-бели на блекджак.

 

А правилата там в ръцете са на дилър,

за нас изтеглил пъстроцвента карта.

Случаен шанс или последен килър,

печелещ на съдбата от хазарта.

 

От хълма на живота, чуй ме, викам.

Доволно бил си пушечно месо.

Във таз игра е незначима дама пика.

Ти заложи на печелившето асо.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??