30.05.2010 г., 22:18 ч.

Близост 

  Поезия » Любовна
972 0 1

В погледа ти бистър аз цвете крехко ще посея,

в усмивката ти блага – океан от светлина

и когато пак изплуваме в любовна тишина,

ореол от гълъби над нас свещена ария ще запее.

 

В погледа ми твоя глас ще разпръсква пак звезди,

в усмивката ми пак ще пърха твоето ангелско сърце,

а безмълвието ще помни само наште гласове,

обагрени във танца на интимните искри.

 

Вечерта разгръща бавно смирената си красота,

полъх на целувка само отлита във Всемира,

беззвучно шепнат нещо чувствени реки…

 

И ние тихо се разтапяме в гирлянди от зора

и приветстват ни с ухание бреговете на ефира.

И пак се галят със утеха дух със дух, очи в очи…

© Иван Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??