26.07.2011 г., 23:56 ч.

Близост 

  Поезия
768 0 0

 

     Близост

 

 

 

 

Аз искам и косата ти,

    заплетена,

    Във двете ми ръце

Да пада на вълни от всякъде,

    Разпенена от погледа ми

    близък.

 

 

 

 

      + + +

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??