10.09.2016 г., 13:48 ч.

Близост 

  Поезия » Любовна
367 0 5

Потръпва тялото ти

в моите ръце.

Завива ми се свят

от нежността ти.

Тишината усилва чувството.

Искри се пръскат в небесната шир.

Едва след това проумявам защо е така.

Звучи нежната музика на душите.

Стресът изчезва,

като подгонен заек.

Замира сърцето в транс.

Колко е прекрасен мигът

на нашето сливане.


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??