Sep 10, 2016, 1:48 PM

Близост 

  Poetry » Love
366 0 5

Потръпва тялото ти

в моите ръце.

Завива ми се свят

от нежността ти.

Тишината усилва чувството.

Искри се пръскат в небесната шир.

Едва след това проумявам защо е така.

Звучи нежната музика на душите.

Стресът изчезва,

като подгонен заек.

Замира сърцето в транс.

Колко е прекрасен мигът

на нашето сливане.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??