5.11.2017 г., 16:44 ч.

Bloody sunday 

  Поезия
662 0 1

За какво да се преструвам,
че ви харесвам,
повече се разбирам
с непознатите,
аз дори не съм себе си
от доста време,
аз съм нов
по-тъжен и спрял човек,
който не може да мисли.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжен - да. Но немислещ - не.
    Но разбрах посоката на думите ти.
Предложения
: ??:??