14.09.2008 г., 14:15 ч.

Блудница 

  Поезия » Еротична
1146 0 24
 

 

Когато слънцето залезе

и мрак се спусне над града

със бързи стъпки ще излезе

богинята на вечерта.

 

Бедра кокетно ще разголи

и ще изпъчи пищна гръд,

очи екстазно ще притвори

и ще разкърши нежна плът.

 

Ще гъделичка минувачи

със еротичен реверанс,

ще празни джоба на играчи,

изпаднали в любовен транс.

 

Когато слънцето изгрее

с таксито ще се прибере,

със самотата ще се слее

и маската ще изпере.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??