Когато слънцето залезе
и мрак се спусне над града
със бързи стъпки ще излезе
богинята на вечерта.
Бедра кокетно ще разголи
и ще изпъчи пищна гръд,
очи екстазно ще притвори
и ще разкърши нежна плът.
Ще гъделичка минувачи
със еротичен реверанс,
ще празни джоба на играчи,
изпаднали в любовен транс.
Когато слънцето изгрее
с таксито ще се прибере,
със самотата ще се слее
и маската ще изпере.
© Наташа Басарова Все права защищены