26.11.2021 г., 10:01 ч.

Блян 

  Поезия » Любовна
391 0 0

Искам да обхванеш с длани моите страни

Да докосваш моите очи

Да споделим една въздишка.

Искам те до мен, и ден и нощ...

Сън ли е това, или мечта.

Ти си моят блян.

© Евгения Йовчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??