Nov 26, 2021, 10:01 AM

Блян 

  Poetry » Love
395 0 0

Искам да обхванеш с длани моите страни

Да докосваш моите очи

Да споделим една въздишка.

Искам те до мен, и ден и нощ...

Сън ли е това, или мечта.

Ти си моят блян.

© Евгения Йовчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??