27.07.2007 г., 16:16 ч.

Блян 

  Поезия
605 0 1
Ти ще ме докосваш в приказната вечер,
леглото бяло крие блян и свян,
нощта в своята тъма ще ни погълне
и тръпнещите ни тела ще потопи в
страстен океан.
... Ще галиш мойта плът с треперещи ръце,
дъхът ти нежно ще ме гали... Едно жадувано
послание среднощен вятър ще ни донесе, че ти
ще ме дариш с най прекрасното създание!!

© Меги Ризова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Приказно красивО!
    Мило и драго , че те открих отново.
    Прочетох с радост нежната ти поезия.
    С много обич,мила Меги.
Предложения
: ??:??