Мислено с теб сме на морския бряг,
вперили поглед в безкрая.
Брули ни вятър, прехвърча и сняг,
двама ще срещнем Джулая.
,,Сбогом на рюни* дъждовен кажи,
юли ще властва пак зноен.
Нежно гърба ми с крем намажи" -
чувам гласа ти спокоен.
Слънцето днес ще изригне с лъчи,
влюбено ще ни прегърне,
плажа бленувам с будни очи...
Назад не смей да ме върнеш!
© Светличка Всички права запазени