Jul 2, 2018, 2:14 AM  

Блян 

  Poetry » Humour
654 4 3

Мислено с теб сме на морския бряг,

вперили поглед в безкрая.

Брули ни вятър, прехвърча и сняг,

двама ще срещнем Джулая.

 

,,Сбогом на рюни* дъждовен кажи,

юли ще властва пак зноен. 

Нежно гърба ми с крем намажи" -

чувам гласа ти спокоен.

 

Слънцето днес ще изригне с лъчи,

влюбено ще ни прегърне,

плажа бленувам с будни очи...

Назад не смей да ме върнеш! 

 

© СК All rights reserved.

* - Грешката при месец ,,рюни (юни),, е целенасочена - означава че месецът е започнал да се числи към студените месеци съдържащи буква ,,р".  

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Оказа се,че не ставам за синоптичка, и към р-юни може скоро да се присъедини и р-юли!Благодаря ви за коментарите ,оценките и любими !
  • И замириса на море!
  • Свежо и приятно чувство създава краткото ти стихче, Светулка
Random works
: ??:??