21.06.2023 г., 18:13 ч.

Бляскава искрица 

  Поезия » Любовна
452 1 0

Твоята любов е за мен.

А може и да бъде споделена,

но трябва ли да делим сърцата си,

и трудно ли е да сме заедно завинаги?

Събличай дрехите си, може и голи

в тъмнината да се търсим, като счупени,

все по-рядко намиращи се

и все по-често изгубени.

Ръцете ни се вплитат и отпиваш ме,

разливаш се, а аз попивам те.

И е достатъчно, за тази нощ,

Ти просто заспивай, твоята любов е за мен.

 

© Viktor Nikolov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??