9.09.2010 г., 7:19 ч.

Блясък на метал 

  Поезия » Гражданска
597 1 14

Написах го на шестнадесетгодишна възраст,

но мисля, че все още е твърде актуално,

 за съжаление...

 

Обковете в броня града,

целия свят

формулизирайте!

Полета на птиците,

силата на вятъра,

вдъхновенията си

автоматизирайте!

Вашето небе

е с блясък на метал.

Нарисувайте го

с крилата на птиците,

целунете го

с лъчите на слънцето,

за да бъде небе,

за да бъдете хора!

 

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??