19.01.2013 г., 9:27 ч.

Боец 

  Поезия
567 0 0

Просто си роден някъде!

Дали е само съдба?

А ти вече си там!

Не знаеш как ще тръгнат дните ти.

Просто си хвърлен някъде!

Дали е само съдба?

Но ти вече си сам!

 

Ще ти хареса или не?

Дали е, защото се чувстваш така?

Няма значение дали си беден или си богат!

Усещаш ли се неразбран?

 

След толкова пътеки и кръстовища,

Независимо накъде си тръгнал...

Онова, за което сякаш вечно си чакал,

Дали е мираж или е решено отдавна?!

 

Религията е постеля за надяващия се.

Но разумът е упорит молец!

Но ти не се надяваш, а вярваш!

Не те плаши неизвестното...

Ти си роден просто... боец!

 

© Просто Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??