12.06.2013 г., 8:00 ч.

Бог и любов са единство! 

  Поезия » Любовна
1106 0 3

Не търся брод чрез нечия вина,

разбор на дни, очакване, безумства.

Когато някой срязал е връвта,

да го виниш е просто празнодумство.

 

Различни сме по сила в любовта

в устоите на собствените мисли.

Нирваната е дух и светлина!

Достигне ли се, чувствата са чисти!

 

Коварството е влюбено в страха.

Чрез него то достига благодарност.

Там дяволът е с ангелски крила -

раздава прошки. Господ пък е вярност!

© Частица ОТпрашинка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За да напишеш подобен стих, трябва да си минал през ада си. Там е осъзнаването и знанието! Аплодисменти за творбата, прашинке!
  • Прекрасно стихотворно записани разсъждения! Поздравления и 6!
  • Аплодисменти!
Предложения
: ??:??