23.08.2007 г., 15:54 ч.

Богатства 

  Поезия
638 0 24
Душа и стих -
вселена от чувства.
Усмивка на дете
и нежно цвете -
прилив на любов,
щастие лудо!
Колко е красив света? -
Ще разкрия
с думи две
великолепието
на живота
и в него дано се побере
цялото ми възхищение,
наслада -
природа дивна,
любими същества,
полъх на лято,
птици, накацали по прозорците,
с песни омайват слуха...
Удивителен разкош!!!
И какво, че имаме проблеми,
нали Земята се върти...
И въпреки всичко,
имаме тези богатства,
цяла съкровищница са, нали?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??