15.12.2007 г., 10:13 ч.

Богатство 

  Поезия » Друга
838 0 10

Очите ми са пълни със деца.
В душата ми - отново ТЕ.
Децата ми са моето Верую,
огромното мое богатство,
мойта силна надежда,
непоколебимата ми увереност!

 

 Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??