15 dic 2007, 10:13

Богатство 

  Poesía » Otra
844 0 10

Очите ми са пълни със деца.
В душата ми - отново ТЕ.
Децата ми са моето Верую,
огромното мое богатство,
мойта силна надежда,
непоколебимата ми увереност!

 

 Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??