6.10.2007 г., 22:22 ч.

Богохулно опрощение 

  Поезия
499 0 4
 

Богохулно опрощение



Как да се измъкна от калта?

Та нали от нея ме направил

бог... и плюл във моите уста.

Но да ми даде душа, забравил!


Неговият грях ще опростя

и, така, обидата захвърлил,

сладостно ще се стопя в калта,

калният си дълг, докрай, изпълнил.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??