5.12.2008 г., 16:34 ч.

Боговете ни завиждаха 

  Поезия » Любовна
1199 0 7

 

Намерих те

и знаех, че

ти си ме обладавал

още преди да те срещна.

Планински въздух,

аз дишах те дълбоко

и кристално чиста 

от пепелта се преродих.

Страстни тела оплели

танцувахме в

жарава любовна

и преоткривахме се

всяка секунда.

И времето беше спряло,

и боговете дори,

ни завиждаха тайно.

Намерих те...

за да те загубя.

Вървях към теб, а ти

се отдалечаваше бавно,

повтаряйки ми: "Обичам те".

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??