Блага вест дошла е от небето,
че ще се роди детето,
и ще стане то месия,
ще расте с благословия.
Ще разнася вяра по земята,
че ще дойдат времената,
всеки всекиму ще да помага,
кой с каквото му приляга.
Вестта се сбъднала тогава,
родил се син за божа слава
расъл и пораснал и тогава,
тръгнал вяра да раздава.
Тъй остана и след вековете,
едно е важно вий да разберете,
любов и вяра който ги раздава,
той няма да останевъв забрава.
МЕТОДИ ЯНКОВ
© Metodi Jankov Всички права запазени