6.11.2012 г., 11:59 ч.

Боже, как те обичам! 

  Поезия
1418 0 14

Остани тази нощ

откровена и истинска

без лъжи и без грим

и без страсти подтиснати

без прелюдия смешни

и без мисли покварени

без фалшиви игри

и без чувства попарени

 

безтегловна те искам

да летиш във ръцете ми

да се впивам във теб

да целувам нозете ти

да се скрием сред облака

от потта ни оплискан

да ти шепна безспир

колко много те искам

 

да ме давиш с гърдите си

аз от трепет да вия

да изтръгват зъбите ми

страст от твоята шия

и бразди по бедрата ми

твойте нокти да шарят

а пък устните кървави

мойте устни да парят

 

и в светлика на изгрева

пред олтара езично

да се слеем неистово,

диво, страстно, лирично...

примирено, без мощ

да те моля себично

остани тази нощ...

Боже, как те обичам!!!

© Марин Ташков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??