11.10.2007 г., 10:24 ч.

Боже, нека някой ме обича... 

  Поезия
627 0 4

Защо очите си с неподходящи срещам,
има ли отговор това ?
Хора без сърца - това е моят свят,
нима е в мен вината?
Момчета със замръзнали ръце,
те държат над мен права.
Защо за тези с топлите души
съм напълно непозната?


Хиляди въпроси, а отговор назаем
кой желае да даде?
Никой. Това ме прави тъжна
и някак жалка, но уви !
Който вземе моето сърце,
в миг желае да го предаде.
Дори и да не искам да призная,
от факта много ме боли.


Поставям си различни имена,
може някой името да гледа.
Слагам и другите лица,
моето да привлича май не може.
Но отново никой с душа,
с мен не се спогледа.
Истиският "някой" мен да обича,
позволи ми, Боже!!!

© Виктория Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??