7.07.2021 г., 21:45 ч.

Божествен миг 

  Поезия
255 2 10

Златисто,  влюбено, щастливо

е лятното небе над мен,

с възторг вълните  ме заливат

връз пясък с миди украсен.

 

Жадуван миг ще те позная

по кроткия гальовен чар,

събрал си в себе си безкрая

на любовта - от Бога дар.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??