23.04.2009 г., 16:03 ч.

Божествен си! 

  Поезия » Любовна
3277 0 5


Божествен си! Не вярвах, че те има.
Имам си създаден свой прототип
за мъж в живота ми във роля прима.
Мечтаех и те търсих като герой от мит.

Божествен си! Случайно го разбрах,
когато в митове престанах да се ровя
и дълго борих се с мъчителния страх
от мисълта, че да си тук не бях готова...

Вълшебниче, БОЖЕСТВЕН СИ! Най-мил и нежен!
Признавам си, че те Боготворя!
За щастието да съм с тебe -
на Съдбата и на Бог благодаря!

 

 

Посветено но моето приказно вълшебниче V...! :)

22.04.2009 г.

© Любов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??