Не живее на небето,
а живее право в нас.
Бог е делото, което
вършиш точно в този час.
Бог е вечната надежда,
че светът е светлина,
и в очите те поглежда,
щом терзае те тъга.
Бог е смисълът да има
мисъл в делника нелек.
Той е в твоята любима.
Той е всеки скъп човек.
Бог изпълва ти сърцето.
Той лекува те дори.
Бог е Всичко, за което
се обичаме, нали?
© Димитър Драганов Всички права запазени