6.09.2008 г., 21:02 ч.

Божествено лекарство 

  Поезия » Любовна
730 0 10
Божествено лекарство

С часове в тъпо кафене,
че обожавам на келнерката бедрата,
поръчвам си осмото кафе
и учтиво и обяснявам играта:

Слушай, мила, искам да ти кажа,
че от толкова кафета и бедра,
мога да издам багажа
и после ще те бори съвестта!

Милата - милостива и ме съжали,
с чифт божествени бедра
от сърдечен удар ме спаси
и подслади горчивата ми душа.

Боже Господи, сърдечно благодаря,
че божествено лекарство са дългите бедра!

И хваля Господ, благодаря на небето,
към рая гледа ми душата,
но зная, че сладко е само кафето
с малко захарчица от САТАНАТА!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??