Защо ме дърпаш към финала на живота...
нима на времето ми идва края.
Не съм готов, все още има какво да кажа
на живота, яростен и лош.
Защо ме мъчиш, едва ли толкоз
аз съм съгрешил - не съм безгрешник
но Дявола на мен не е любим.
Урока който ми втълпяваш за мен е нетърпим.
Не ръкопляскай, не, недей... отдавна
всичко е разруха - безгрижието няма срам,
а истината се страхува - да не потъне
в грях, от който Бог ще ни накаже свише.
© Ангел Всички права запазени