17.12.2018 г., 9:10 ч.

Божието царство наближи 

  Поезия » Друга
202 1 1

Промени се ти на време,
дрехите си изпери,
Исус ще дойде да ни вземе,
много скоро, разбери.

 

Молитва за спасение кажи,
предай се в неговите ръце.
Покай се... Божието Царство наближи.
Поискай прошка от сърце.

 

Недей да чакаш ти, човече,
от греха се отдели.
После може да е късно вече,
с молитва за спасение се помоли.

 

Исус се връща, очисти се.
Недей да чакаш още ти.
От всичко лошо отречи се!
И Бог Исус ще ти прости.

 

Признай си грешките пред него ти.
Кажи му, искам да съм променен.
Помоли се, Бог ще ти прости
и ще бъдеш ти спасен.

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??