14.12.2019 г., 16:56 ч.

Бойко, не можеш да рушиш духа! 

  Поезия » Гражданска
489 0 0

Много лоши неща ти стори,

но хората на духа не се предават.

На закрилник на народа се престори,

но чистите съвести не се продават.

Там, където е морала,

раболепието се руши.

Не можеш да смажеш идеала,

правдата не може да се задуши.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??