25.03.2007 г., 22:12 ч.

Болен от любов 

  Поезия
1029 0 2



БОЛЕН ОТ ЛЮБОВ

- Прерязани криле
на раменете ми висят.
Сякаш целия свят
е легнал върху тях.
Докторе, кажи!
Защо сърцето ме боли?

- Пуснах ти кардиограма.
Виж! Нищо му няма.
Дълбоко дишай и се усмихни.
Аз въпреки да знам, че те боли,
лекарство още нямам
против искрени сълзи.

© Пламен Цветков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??