4.02.2008 г., 9:02 ч.

Болезнено (за него) 

  Поезия » Любовна
850 0 1

Тишината ме проряза
със своите остриета...


До изпразване разголих
си душата...


И тръгнах по алеята на спомените
скъпи,
с нечовешка болка извръщах си главата...


Нощите едни и същи,
обезмислени от твоето мълчание...


А мечтите ми като ранени птици
падат с пречупени криле...


Погледа
И думите ти помня до изтъркване,
до полуда повтаряни наум...


Затворих си очите,
за да не заплача,
зазидана е болката във мен...


Събудих се от крещящата ти липса
със сърце прорязано на две!

                                                            Любовта е велико чувство!

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??