2.03.2008 г., 17:41 ч.

Боли 

  Поезия » Любовна
879 0 1
Боли, когато ми казват: "Обичам те!".

Боли, когато ми казват: "Искам те!".

Боли, когато в слънчевия ден се събуждам с поглед натъжен.

Боли ме да гледам дъжда навън.

Боли, когато ми казват, че пак съм сам, боли!

Боли да си призная.

Боли, когато моята любов измъчва ме до края!

Боли да зная, че песента ми е изпята.

Боли да те гледам с нея.

Боли да гледам целувките ти нежни и погледи горещи.

Боли и зная, че ще ме боли до края, защото изгубих моя шанс в тоз живот.

Боли, мое любимо момче!

Боли, разбираш ли ме... БОЛИ...?!


© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??