30.09.2010 г., 9:42 ч.

Боли 

  Поезия
846 0 2

Боли
 
Боли ме и празно е,
боли ме и страшно е,
боли ме и тежко е,
боли ме и тъмно е,
боли ме и бездна е,
боли  и безлюдно е,
боли ме и вярно е,
вярно е, че те обичам!

© Оксана Молер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??