23.12.2005 г., 14:47 ч.

"БОЛИ ЛИ?" 

  Поезия
722 0 4
Боли ли, когато съм с него?
Боли ли като виждаш как неговият поглед ме изгаря?
Боли ли чувството, че си предаден?
Боли ли щом си помислиш, че вече си забравен?
Боли ли, когато ми говориш, а аз не гледам към теб?
Боли ли, когато спориш, а аз не споря с теб?
Боли ли? Искаш ли да ме прегърнеш, да ме усетиш до теб?
Боли ли? Сега разбра ли най-после какво ми е на мен?
Боли ли от омразата в мойте очи?
Боли ли щом не виждаш за теб да роня сълзи?
Боли ли щом гледаш как ме докосва и ми говори хубави неща?
Боли ли щом аз отвръщам със същата страст?
Боли???
Тогава и ти престани, защото и аз ще продължа с тези игри!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??