20.06.2008 г., 8:03 ч.

Боли ме 

  Поезия
580 0 7

Боли ме

 

           Боли ме от любов.

           Едно свещено чувство,

           което ме изпълва без предел.

           Не е възможно да преборя

           желанието си да те докосна,

           да се разлея в тялото ти

           като мед.

           На бавни капки -

           тежки и искрящи,

           да се промъквам,

           като дъжд в скала.

           Да търся извора

           на твойто щастие.

           И там да те дочакам...

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??