Боли, разкъсва се на хиляди парчета,
скитаща в нереални светове...
Боли, възкръсва Душата ми проклета,
ревяща, жални звуци тя кове...
Не стига въздухът, пропит с отрова,
като гарван очите ми кълве.
Не стига дъхът ми, като лед окова,
стиска гърдите и в мрак ме зове.
Боли ме Душата, скитница печална.
Търсеща някъде там светлина.
Боли ме Душата, грешница жална.
Тихо ридаеща, безмълвна топлина...
© Елeна Всички права запазени
Благодаря ти сърдечно Весе!
Сиси за жалост е истина! Поздрав сърдечен!