2.06.2009 г., 19:57 ч.

Боли от самота 

  Поезия » Любовна
582 0 3

Отново спуска се нощта.
Не спя!
Сънят в очите ми не идва!
За кой ли път в леглото съм сама.
Тъга!
И мрак душата ми пронизва.
Аз зная, че без теб отново ще осъмна.

Боли!
Сърцето ми от празнота дълбока се разкъсва!
От кукувица аз сега съм по-сама.
Ах, как боли от самота!

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??