18.05.2007 г., 16:34 ч.

Болка 

  Поезия
756 0 2

Боли, когато нещо те убива
и думите разрязват като нож,
усещаш как поредната обида
оставя те без капка мощ.


Бориш се с напиращите чувства,
не искаш в теб обидата да наддаде
и пак се молиш да преглътнеш,
и болката във теб да спре.

© Меги Ризова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??