14.04.2008 г., 8:09 ч.

Болка 

  Поезия
645 0 2

Тези устни някога целували са мене,

а сега отново в нея впиват се

и дават и любов.

В моето сърце болката напира

и употребено чувствам цялото си същество.

Да, зная, че така ще бъде!

Да, зная, че играчка съм била!

Но защо се чудя, че сърцето ми не го разбра?

Защо така безумно влюбих се във тебе

и болката единствена със мен остана?

Ах, как иска ми се друг да заобичам

и с малко щастие и аз да заживея!

Но не мога!

Невъзможно е да му дам,

това, което твое е -

ЕДНО СЪРЦЕ РАЗБИТО, НО ОБИЧАЩО ТЕ ЛУДО!

 

 

© Тоня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??