15.09.2007 г., 19:58 ч.

Болка 

  Поезия
915 0 3

Опитваш се да скриеш сълзите в кристалните очи,
но ронят се те една след друга, като нестихваща река.
Ах, как боли те... виждам...
Толкова добра душа,
а какво страдание жестоко...
Нестихващо кърви сърцето,
докога така?!
Ти не заслужаваш таз съдба,
как искам времето да спра,
на момент, когато не си се чувствала сама
и си била щастлива... но уви, така не става.
В живота има моменти, които се оказват  лъжа,
но колкото и да те боли, продължи напред,
и знай, аз ще бъда завинаги до теб!!!

© Мария Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "В живота има моменти, които се оказват лъжа,
    но колкото и да те боли, продължи напред,.." - Самата истина!!!

    Поздравления, хубаво е!
  • Много ми харесва
    Супер си
  • Хаос.

    Дай динамика, мила Мария

    (не съм гласувала, да кажа)
Предложения
: ??:??