25.12.2005 г., 11:32 ч.

Болка 

  Поезия
1064 0 2
Болка.
Мислех, че мога да я подтисна с времето.
Грешал съм.
Тя с всеки изминал ден расте.
Любовта към теб не изстива,
а напротив - става все по-гореща.
Всяка дейност, която правя не успява да ме разсее.
Постоянно мисля за теб.
Ти си моята първа и последна мисъл.
Приемам, че сме разделени.
Знам, че те тормозят тези редове.
Аз искам просто да знаеш моите чуства.
Ти не можеш да видиш тази болка в сърцето ми.
То плаче.
Не може да спре да страда за теб.
Аз ще те обичам завинаги.
Винаги ще си в мойто сърце.
Винаги ще те желая.
Обичам те...

© Владислав Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мерси.Болката обаче не намалява със секи изминал ден се повече ме боли.
  • Много болка се усеща в тези няколко реда, това, че сърцето ти плаче са много силни думи. Надявам се тази болка да прерасне в силна страст. Успех от мен, не спирай да пишеш така както чувстваш.
Предложения
: ??:??